Sidan innehåller annonslänkar

Lynx Steel Pink Gradient

Beställ Lynx Steel Pink Gradient på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Lynx Steel Pink Gradient inom kategorin Eyewear.

Produktinformation

Lynx-solglasögonen ger en utmanande feminin touch till varje look. Handgjorda av rostfritt stål, pläterade med detaljer i roséguld och har eleganta rosa linser.

Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och de justerbara näskuddarna är av silikon för maximal komfort.Cat eye-solglasögon är både trendiga och en retroklassiker. Lynx Collection skyddar dina ögon under soliga dagar samtidigt som de har en snygg look.

Se gärna också

Arch Steel Blue

Arch-solglasögonen har den perfekta formen för minimalisterna där ute. Handgjorda av rostfritt stål, pläterade med detaljer i roséguld och har eleganta blå linser. Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och de justerbara näskuddarna av silikon för maximal komfort.De här, trendiga solglasögonen har en snygg look och är det perfekta valet för minimalisten. Arch Collection är en del av vår bioacetatkollektion och ger 100 % UVB - och UVA-skydd och kommer att skydda dina ögon soliga dagar. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Seiko Classic

Seiko Classic från Seiko

Se alla produkter
Flik Flak Barnklockor

Flik Flak Barnklockor från Flik Flak

Se alla produkter
Certina DS Action

Certina DS Action från Certina

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Schalins

Se alla produkter