Sidan innehåller annonslänkar

Lynx Bio-Acetate Clear Pink/Black

Jämför produkt Lynx Bio-Acetate Clear Pink/Black online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Lynx Bio-Acetate Clear Pink/Black i kategorin Eyewear här hos oss.

Produktinformation

Lynx-solglasögonen ger en utmanande femininitet till varje look. De består av bioacetat, med ljusrosa bågar och stilsäkra, svarta linser.

Cat-eye-solglasögon är både trendiga och en retroklassiker. Lynx Collection skyddar dina ögon under soliga dagar samtidigt som de har en snygg look.

Se gärna också

Arch Steel Green

Arch-solglasögonen har den perfekta formen för minimalisterna där ute. Handgjorda av rostfritt stål, pläterade med detaljer i roséguld och har eleganta trendiga gröna linser. Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och de justerbara näskuddarna av silikon för maximal komfort.De här, trendiga solglasögonen har en snygg look och är det perfekta valet för minimalisten. Arch Collection är en del av vår bioacetatkollektion och ger 100 % UVB - och UVA-skydd och kommer att skydda dina ögon soliga dagar. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Seiko Classic

Seiko Classic från Seiko

Se alla produkter
Longines Master Collection

Longines Master Collection från Longines

Se alla produkter
Rado Captain Cook

Rado Captain Cook från Rado

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Caroline Svedbom

Se alla produkter