Sidan innehåller annonslänkar

Grande Steel Pink Gradient

Beställ Grande Steel Pink Gradient på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Grande Steel Pink Gradient inom kategorin Eyewear.

Produktinformation

Grande-solglasögonen är designade för att göra intryck. Handgjorda av rostfritt stål och pläterade med detaljer i roséguld, de har överdimensionerade ramar i en elegant tonad rosa.

Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och de justerbara näskuddarna av silikon för maximal komfort. De här överdimensionerade solglasögonen skyddar dina ögon från skadliga UVB - och UVA-strålar samtidigt som de är eleganta och trendiga.

Se gärna också

Lynx Steel Pink Gradient

Lynx-solglasögonen ger en utmanande feminin touch till varje look. Handgjorda av rostfritt stål, pläterade med detaljer i roséguld och har eleganta rosa linser. Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och de justerbara näskuddarna är av silikon för maximal komfort.Cat eye-solglasögon är både trendiga och en retroklassiker. Lynx Collection skyddar dina ögon under soliga dagar samtidigt som de har en snygg look. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Georg Jensen

Se alla produkter
Rado Captain Cook

Rado Captain Cook från Rado

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter
Casio G-Shock Classic

Casio G-Shock Classic från Casio

Se alla produkter