Daniel Wellington DW Bio-Acetate Arch One Size Brun demi

Jämför produkt Daniel Wellington DW Bio-Acetate Arch One Size Brun demi online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Bio-Acetate Arch One Size Brun demi i kategorin Eyewear här hos oss.

Produktinformation

Arch-solglasögonen har den perfekta formen för minimalisterna där ute. De består av bioacetat, med brun demi-båge och bärnstensfärgade glas.

Arch är bruna, trendiga solglasögon perfekta för soliga dagar. De här solglasögonen ger 100 % UVB- och UVA-skydd och en elegant look under lata sommardagar.

Vi använder bioacetat i våra glasögon eftersom det har en lägre miljöpåverkan och är ett mer miljömässigt hållbart alternativ. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Bio-Acetate Grande One Size Brun demi

Grande-solglasögonen är designade för att sticka ut. De består av bioacetat, med brun demi-båge och bärnstensfärgade glas. Grande har bärnstensfärgade glas som skyddar dina ögon från UVA- och UVB-strålar. De här bruna, överdimensionerade solglasögonen är en del av vår bioacetatkollektion och är ett måste i sommar. Vi använder bioacetat i våra glasögon eftersom det har en lägre miljöpåverkan och är ett mer miljömässigt hållbart alternativ. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Eyewear

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Armband

Armband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Rado Centrix

Rado Centrix från Rado

Se alla produkter
Halsband

Halsband från CU Jewellery

Se alla produkter
watch

watch från Daniel Wellington

Se alla produkter