Sidan innehåller annonslänkar

Avion Steel

Beställ Avion Steel på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Avion Steel inom kategorin Eyewear.

Produktinformation

Avion-solglasögonen är den ultimata produkten. En tidlös form som aldrig går ur mode.

Handgjorda av rostfritt stål och pläterade med detaljer i roséguld. Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och näskuddarna av silikon. .

Se gärna också

Grande Steel Pink Gradient

Grande-solglasögonen är designade för att göra intryck. Handgjorda av rostfritt stål och pläterade med detaljer i roséguld, de har överdimensionerade ramar i en elegant tonad rosa. Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och de justerbara näskuddarna av silikon för maximal komfort. De här överdimensionerade solglasögonen skyddar dina ögon från skadliga UVB - och UVA-strålar samtidigt som de är eleganta och trendiga. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ringar

Ringar från Georg Jensen

Se alla produkter
eyewear

eyewear från Daniel Wellington

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Schalins

Se alla produkter
Smyckeskrin

Smyckeskrin från Dacapo

Se alla produkter