Sidan innehåller annonslänkar

Arch Steel Blue

Beställ Arch Steel Blue på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Arch Steel Blue inom kategorin Eyewear.

Produktinformation

Arch-solglasögonen har den perfekta formen för minimalisterna där ute. Handgjorda av rostfritt stål, pläterade med detaljer i roséguld och har eleganta blå linser.

Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och de justerbara näskuddarna av silikon för maximal komfort.De här, trendiga solglasögonen har en snygg look och är det perfekta valet för minimalisten. Arch Collection är en del av vår bioacetatkollektion och ger 100 % UVB - och UVA-skydd och kommer att skydda dina ögon soliga dagar.

Se gärna också

Arch Steel Brown

Arch-solglasögonen har den perfekta formen för minimalisterna där ute. Handgjorda av rostfritt stål, pläterade med detaljer i roséguld och har eleganta bruna linser. Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och de justerbara näskuddarna av silikon för maximal komfort.De här, trendiga solglasögonen har en snygg look och är det perfekta valet för minimalisten. Arch Collection är en del av vår bioacetatkollektion och ger 100 % UVB - och UVA-skydd och kommer att skydda dina ögon soliga dagar. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Georg Jensen

Se alla produkter
Rado HyperChrome

Rado HyperChrome från Rado

Se alla produkter
Smyckeskrin

Smyckeskrin från Dacapo

Se alla produkter
Tissot Chemin des Tourelles

Tissot Chemin des Tourelles från Tissot

Se alla produkter