Sidan innehåller annonslänkar

Arch Steel Black

Jämför produkt Arch Steel Black online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Arch Steel Black i kategorin Eyewear här hos oss.

Produktinformation

Arch-solglasögonen har den perfekta formen för minimalisterna där ute. Handgjorda av rostfritt stål och pläterade med detaljer i roséguld.

Se gärna också

Arch Steel Green

Arch-solglasögonen har den perfekta formen för minimalisterna där ute. Handgjorda av rostfritt stål, pläterade med detaljer i roséguld och har eleganta trendiga gröna linser. Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och de justerbara näskuddarna av silikon för maximal komfort.De här, trendiga solglasögonen har en snygg look och är det perfekta valet för minimalisten. Arch Collection är en del av vår bioacetatkollektion och ger 100 % UVB - och UVA-skydd och kommer att skydda dina ögon soliga dagar. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Georg Jensen

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Schalins

Se alla produkter
Seiko Presage

Seiko Presage från Seiko

Se alla produkter
Flik Flak Barnklockor

Flik Flak Barnklockor från Flik Flak

Se alla produkter