Sidan innehåller annonslänkar

Arch Bio-Acetate

Jämför produkt Arch Bio-Acetate online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Arch Bio-Acetate i kategorin Eyewear här hos oss.

Produktinformation

Arch-solglasögonen har den perfekta formen för minimalisterna där ute. De består av bioacetat, med brun demi-båge och bärnstensfärgade linser. .

Se gärna också

Rectangular Bio-Acetate Grey

Rectangular-solglasögonen vet verkligen hur man gör ett intryck. De består av bioacetat med genomskinliga gråa bågar och gråa linser. Rectangular-solglasögonen kommer med högkvalitativa linser som skyddar dina ögon från UVA - och UVB-strålar. De här gråa överdimensionerade solglasögonen är ett nytt tillskott till av vår bioacetat-kollektion och har allt som krävs för att bli ikoniska. Vi använder bioacetat i våra glasögon eftersom det har en lägre miljöpåverkan och är ett mer miljömässigt hållbart alternativ. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2023