Sidan innehåller annonslänkar

Ambler Steel

Jämför produkt Ambler Steel online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ambler Steel i kategorin Eyewear här hos oss.

Produktinformation

Ambler-solglasögonen har en modern twist på en klassisk form. Elegant med en utmanande touch.

Handgjorda av rostfritt stål och pläterade med detaljer i roséguld. Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och näskuddarna av silikon. .

Se gärna också

Rectangular Bio-Acetate Grey

Rectangular-solglasögonen vet verkligen hur man gör ett intryck. De består av bioacetat med genomskinliga gråa bågar och gråa linser. Rectangular-solglasögonen kommer med högkvalitativa linser som skyddar dina ögon från UVA - och UVB-strålar. De här gråa överdimensionerade solglasögonen är ett nytt tillskott till av vår bioacetat-kollektion och har allt som krävs för att bli ikoniska. Vi använder bioacetat i våra glasögon eftersom det har en lägre miljöpåverkan och är ett mer miljömässigt hållbart alternativ. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter
Klockor

Klockor från Georg Jensen

Se alla produkter
watch

watch från Daniel Wellington

Se alla produkter
Seiko Prospex

Seiko Prospex från Seiko

Se alla produkter