Sidan innehåller annonslänkar

DIESEL Connect Smartwatch

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Diesel & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Dieselklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.Denna Diesel 45,5mm Griffed-smartklocka har ett armband i rostfritt stål och snabbladdning som tar 30 minuter att nå 80% batteri.

Smartklockor som drivs med Wear OS by Google är kompatibla med iPhone® och Android™-telefoner, vilket gör att du kan köra Companion-appen som anpassar dina urtavlor och låter dig se hälso- och välmåendedata inklusive blodsyre, hjärtfrekvens och sömninsikter. Du kan också ställa in Amazon Alexa för antingen talad eller visa data och ansluta till din Spotify- och YouTube-musik samt lägga till Google Wallet för tryck och betal.

Wear OS by Google fungerar med telefoner som kör den senaste versionen av Android™ (exklusive Go-utgåvan och telefoner utan Google Play Store) eller iOS och körs på Quad Core 4100+-processor för fantastisk batteritid och anslutning. Funktioner som stöds kan variera mellan plattformar och länder med kompatibilitet med reservation för ändringar. .

Produktbeskrivning

En smartwatch är en digital klocka som bärbar enhet som är utformad för att fungera som en förlängning av din smartphone eller dator. Den är utrustad med olika funktioner som gör det möjligt för dig att enkelt hantera dina uppgifter och kommunikation utan att behöva använda din telefon eller dator.

Fördelar med att använda en smartwatch

  • Enkel åtkomst till information: Med en smartwatch kan du enkelt se meddelanden, samtal, e-post och annan viktig information utan att behöva ta upp din telefon eller dator.
  • Fitness tracking: Många smartwatch-modeller är utrustade med inbyggda sensorer som kan mäta din fysiska aktivitet, hjärtrytm, sömnkvalitet och andra fitnessparametrar.
  • Kompatibilitet: Smartwatches är vanligtvis kompatibla med både Android och iOS-enheter, vilket gör dem till en idealisk förlängning av din smartphone.
  • Anpassningsbara: Smartwatches kommer i olika stilar, färger och material, så att du kan välja en som passar din personliga stil.
  • Bekvämlighet: Med en smartwatch behöver du inte längre ta upp din telefon eller dator varje gång du får ett samtal eller meddelande. Detta gör det enklare och mer bekvämt att hålla koll på din kommunikation och uppgifter.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024