Sidan innehåller annonslänkar

DIESEL Connect Smartwatch

Beställ DIESEL Connect Smartwatch på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten DIESEL Connect Smartwatch inom kategorin Diesel.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Diesel & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Dieselklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.Denna Diesel 45,5mm Griffed-smartklocka har ett armband i rostfritt stål och snabbladdning som tar 30 minuter att nå 80% batteri.

Smartklockor som drivs med Wear OS by Google är kompatibla med iPhone® och Android™-telefoner, vilket gör att du kan köra Companion-appen som anpassar dina urtavlor och låter dig se hälso- och välmåendedata inklusive blodsyre, hjärtfrekvens och sömninsikter. Du kan också ställa in Amazon Alexa för antingen talad eller visa data och ansluta till din Spotify- och YouTube-musik samt lägga till Google Wallet för tryck och betal.

Wear OS by Google fungerar med telefoner som kör den senaste versionen av Android™ (exklusive Go-utgåvan och telefoner utan Google Play Store) eller iOS och körs på Quad Core 4100+-processor för fantastisk batteritid och anslutning. Funktioner som stöds kan variera mellan plattformar och länder med kompatibilitet med reservation för ändringar. .

Se även andra produkter från Diesel

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från CU Jewellery

Se alla produkter
Rado Coupole

Rado Coupole från Rado

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter