Sidan innehåller annonslänkar

CASIO Vintage Stranger Things 33.5mm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask. Träd in i en alternativ dimension med ett exklusivt samarbete mellan Casio, inspirerat av den globala succén Stranger Things.

Serien utspelar sig år 1986 och är en mysterieäventyrsserie som sänds på Netflix och väcker 1980-talet till liv - den perfekta partnern för de populära och ikoniska Casio-modellerna som debuterade under den epoken. Den nya designen för Stranger Things A120 inkluderar de flerfärgade Casio-designerna från 1980-talet som en referens till Upside Down, den mystiska alternativa dimensionen som existerar parallellt med den mänskliga världen i serien. Urtavlan avbildar världen i serien, med färgglada knappar som påminner om 1980-talet, och silhuetten av varelsen Demogorgon, som framträder i den lilla staden i Amerika. Tryck på LED-ljusknappen för att återskapa den blinkande ljuseffekten när Demogorgon dyker upp och avslöjar titeln som är tryckt upp och ner, vilket ytterligare förstärker det alternativa dimensionen.

Rankor sträcker sig över baksidan av boetten och den genomskinliga armbandet som en påminnelse om att denna värld och underjorden är nära sammankopplade. Denna unika klocka levereras i en särskild förpackning som är utformad för att välkomna dig in i Stranger Things-världen. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024