CASIO G-Shock Bluetooth Limited Edition

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Anslut till G-SHOCKs 40-årsfirande med ett mycket speciellt, begränsat samarbete med det välkända japanska väskmärket PORTER.Trogen G-SHOCKs tuffhetsdrivna identitet ger denna specialutgåva av GM-B2100 en unik åldrad finish, vilket ger en vintage-touch till den åttakantiga formen som ärvt från designkonceptet hos den allra första G-SHOCK-klockan, DW-5000. Röda, blåa och gyllene accenter på urtavlan hyllar också G-SHOCK-debuten.För att återskapa åldrande processen är ramen och bandet jonpläterade i svart, vilket sedan delvis avlägsnas för att skapa en välanvänd textur.

En luminescerande beige finish på klockvisarna lägger den sista touchen, för en distinkt sliten look. 40-årsjubileumslogotypen, designad av Eric Haze, finns på baksidan av boetten, medan spännet visar märket för stötskydd, vilket symboliserar G-SHOCKs engagemang för tuffhet.

För detta begränsade samarbete samarbetar G-SHOCK med PORTER för att skapa en unik samlarväska i åttakantig form som speglar GM-B2100s design. Tillverkad med tätt vävd, vattenavvisande Ventile®-tyg, har denna premiumväska en lädertagg stämplad med G-SHOCKs 40-årsjubileumsmärke.PORTER Mästerväskhantverkaren Kichizo Yoshida grundade YOSHIDA & Co.

1935 och introducerade PORTER-märket 1962. Med företagets motto "hjärta och själ i varje stygn" fortsätter PORTER att producera väskor av enastående hantverk gjorda i Japan.

Märkesnamnet hyllar bärarna som hanterar gästers bagage och speglar respekt och hängivenhet till kvalitet hos sanna hantverkare.Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024