CASIO G-Shock Street Spirit Limited Edition

Beställ CASIO G-Shock Street Spirit Limited Edition på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CASIO G-Shock Street Spirit Limited Edition inom kategorin Casio G-Shock Premium.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask medkvitto & taggar.Ta den ut på gatorna med original graffitikonst för handleden.

Vi introducerar Street Spirit-serien med klockor som tar CASIO G-SHOCK som sin canvas. De här gatukunniga designerna stänker djärvt över boetten och bandet och levererar original graffitikonst som förkrossar i alla modescener.

Välj det överdimensionerade boetten till GA-110 med dess utökade färgpalett av rosa och beige samtidigt som du behåller alla funktioner och egenskaper du förväntar dig av en G-SHOCKAutomatisk lysdiod För att få klockans display att lysa genom lysdioder behöver du bara vrida lätt på handledenStöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.Antimagnetisk Höljet är konstruerat så att det är avskärmat för magnetfälten.Världstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.Stoppursfunktion (1/1000 - 100 timmar) Mäter medeltid och sluttid med en noggrannhet på tusendels sekunder . Signaler bekräftar val av start/stopp.

Mätkapaciteten når upp till 100 timmar.Tidur - 1/1 min. - 24 tim.

(med aut. upprepning) För alla som vill veta exakt Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt.

Sedan börjar de automatiskt räkna från den förinställda tiden igen. Tiden kan ställas in i steg om minuter och upp till 24 timmar i förväg.

Särskilt praktiskt för dagliga intag av medicin eller vid intervallträning.Fem dagliga alarm Det dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in. Du kan också aktivera en timsignal som ljuder varje hel timme.

Den här modellen har fem oberoende alarm för kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten.Snoozefunktion Varje gång du stoppar alarmet ljuder det igen efter några minuter.Hastighetsindikator Det går att mäta genomsnittshastigheten för en tillryggalagd sträcka. Du behöver bara ange distansen när du börjar och sedan trycka på stoppuret vid start och mål, så visas genomsnittshastigheten.12/24-timmarsvisning Tiden visas antingen i 12-timmarsformat eller 24-timmarsformat. .

Se även andra produkter från Casio G-Shock Premium

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tissot T-My Lady

Tissot T-My Lady från Tissot

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Edblad

Se alla produkter
Certina DS Caimano

Certina DS Caimano från Certina

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Schalins

Se alla produkter