CASIO G-Shock Rui Hachimura Limited Edition

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

Se gärna också

CASIO G-Shock 40th Anniversary Carbon Edition

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask.

G-SHOCK 40th Anniversary Carbon Edition är en djärv förklaring om styrka och firar jakten på ultimat tålighet med denna begränsade upplaga. Utvecklingen av G-SHOCK sedan debuten av den allra första DW-5000 är en historia om ständig framsteg inom funktionalitet, prestanda och material — allt medan man förblir trogen den älskade designen av originalet. 40th Anniversary Carbon Edition tar upp denna utmaning med tre olika kolmaterial som används för ramen, bandet och monocoque-fodralet. Ramen och bandet är tillverkade av smidd kol, som kan formas till komplexa former. Spännets fällbara arm är tillverkad av flerskiktskol, som har en hög grad av längdböjningsstyrka. Det kolfiberförstärkta kåpan är tillverkad med kolfiberförstärkt harts. Passionerad uppmärksamhet ägnas åt varje materials specifika egenskaper som produceras med en viss teknik. Rätt material väljs för varje komponent, och man utnyttjar kolfibrets lätthet och höga styvhet för att skapa en stark, lätt och bekväm klocka. Inspired by the unique textural look of the forged carbon used for the bezel and band, the color schemes evoke the Milky Way’s magnificent band of hazy light. Two color options are offered: the GCW-B5000UN-1 is clad in a pattern of mixed black and grey, while the GCW-B5000UN-6 combines black carbon fiber with blue and pink coloured resin and opal specks for a mysterious appearance. Denna innovativa stil levererar full funktionalitet också. Ladda ner den dedikerade appen för att para ihop med din smartphone via Bluetooth®. Med Multiband 6-radio för automatisk precisionstidsinställning, Tough Solar-laddningssystem, hög ljusstyrka full auto LED-bakgrundsbelysning, världstid, dagvisning på sex språk och reptåligt safirkristall håller den här klockan dig på toppen av prestandan. Kolfibermonocoque-fodralet, ingraverat med logotypen designad av Eric Haze för att fira 40-årsjubileet, lägger den sista touchen till en oöverträffad jubileumsutgåva av G-SHOCK. På grund av egenskaperna hos smidd kol, som är en blandning av kolfiber och harts, varierar mönster, färgton och distribution av opalpulver på ytan av varje del (ram, band och spänne) från modell till modell. *Opalpulver ingår inte i spännet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024