CASIO G-Shock Rubiks Cube Limited Edition

Beställ CASIO G-Shock Rubiks Cube Limited Edition på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CASIO G-Shock Rubiks Cube Limited Edition inom kategorin Casio G-Shock Premium.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.Casio är glada över att kunna presentera GAE-2100RC, ett samarbete baserat på en av historiens mest sålda leksaker, den ikoniska Rubiks kub.

Baserat på den bästsäljande G-SHOCK 2100-serien och precis som dess Rubik"s Cube-inspiration, är en ansiktslyftning bara runt hörnet, med varje klocka levereras med en utbytbar boett och ett verktyg. G-Shock GAE-2100RC har den senaste tekniken för skydd av kol i en smalare, mer raffinerat boett som hyllar den mycket älskade retrolooken med sin unika åttakantiga ram.

Se gärna också

CASIO G-Shock MT-G B3000 Series Limited Edition Chinese New Year 2023 -2%

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Casio introducerar en ny specialmodell från MT-G-serien som kombinerar G-SHOCK-harts och metall för att skapa klockor av innovativ strukturell skönhet. "Moon Rabbit"-motivet av denna modell firar början av år 2023. Boetten är dekorerad med en bild av månens yta och är smidd för att skapa en ojämn yta. Boetten är avslutad med en jon-pläterad guldbeläggning (IP). Urtavlan är också tryckt med ett månmönster, och bakstycket är graverat med en lekfull illustration av en kanin som reser till månen. Denna MTG-B3000-modell är ett av de senaste tilläggen till MT-G-sortimentet. Dess dubbelkärniga skyddsstruktur skyddar modulen med ett kolförstärkt hartsboett och omsluter utsidan av klockan med metalldelar. Denna klocka har också en högtransparens safirglas och en mycket strukturerad yta skapad av känslig formning och ångavsättningsbehandling som möjliggörs av mikrotillverkningstekniken från CASIO Yamagata Factory. När det gäller funktionalitet använder klockan Bluetooth® för att ansluta till CASIO appen på din smartphone för att få tidsinformation. Andra praktiska funktioner inkluderar MULTIBAND 6, Tough Solar och LED-ljusbelysning med hög ljusstyrka

Bluetooth® Smart Klockan är utrustad med strömsnål Bluetooth®-teknik, som ger dig strömsparande dataöverföring med en knapptryckning. Via Bluetooth® kan klockan ansluta trådlöst till din smartphone och den vägen får du tillgång till en mängd användbara funktioner.

Smartphone time Om klockan är kopplad till smartphone, är det dags justeras automatiskt och visar aktuell tid så hela världen.

Superbelysning Med en knapptryckning blir displayen starkt upplyst i en moderiktig färg

Stöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.

Solfunktion Solceller förser klockan med energi oberoende och miljövänligt. Överflödig solenergi sparas i ett batteri.

Radiosigalmottagning (EU, USA, JPN, CHN) Oavsett om du befinner dig i Europa, Nordamerika eller Japan, stora delar av Kanada, Centralamerika eller Kina - när klockan har ställts in på lokal tidszon, tar den emot motsvarande radiosignal och visar alltid exakt tid. I många länder ställer den dessutom in sommar- och vintertid helt på egen hand.

Världstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.

Dual Time Display Med den dubbla tidsvisningen de alltid har en andra gång med ett ögonkast.

Automatisk visarjustering Den automatiska visarjusteringen testar visarnas grundställning varje timme och korrigerar dem, om så behövs – både när de flyttats av t.ex. stötar och vid inverkan av magnetism.

Låsbar krona Säkrar kronan från oavsiktligt skifte till ett annat funktionsläge.

Smart Access-teknik Med Smart Access-systemet kan klockan ställas in snabbt och enkelt via en elektronisk krona. Genom att trycka och vrida kan du anpassa funktioner som stoppur, nedräkningstimer, larm och världstid.

Phone Finder Har du tappat bort din smartphone? Då behöver du bara trycka på en knapp på klockan, så avger din smartphone ett larm.

Urboett med IP-finish Urboetten till klockan är belagd med så kallad jonplätering, vilket är en process som ger ett ökat skydd mot repor.

Armband med IP-finish Armbandsuret på klockan var detaljerat belagt enligt den så kallade "Ion Plating" -processen och erbjuder fördelen med ökad repningsmotstånd.

One-Push Band Exchange

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Berlocker

Berlocker från PANDORA

Se alla produkter
Seiko Classic

Seiko Classic från Seiko

Se alla produkter
ring

ring från Daniel Wellington

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter