CASIO G-Shock Rangeman Master of G-Land

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bluetooth® Smart Klockan är utrustad med strömsnål Bluetooth®-teknik, som ger dig strömsparande dataöverföring med en knapptryckning. Via Bluetooth® kan klockan ansluta trådlöst till din smartphone och den vägen får du tillgång till en mängd användbara funktioner.GPS-exakt klockslag Tack vare GPS-mottagaren visar klockan alltid GPS-exakt klockslag överallt i världen.Superbelysning Med en knapptryckning blir displayen starkt upplyst i en moderiktig färgStöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.Smutsbeständigt hölje Höljet och knapparna är försedda med specialtätningar för att förhindra att damm och lera tränger in.Köldbeständig (-20 °C) Inte ens låga temperaturer som -20°C kan påverka denna klocka.Solfunktion Osynliga solceller i klockan omvandlar ljus till energi och försörjer alla funktioner.

Ett uppladdningsbart batteri ger den kapacitet som krävs för drift under dåliga ljusförhållanden.Kaloriförbrukningsberäkning Den här funktionen beräknar hur många kalorier du förbrukat och lagrar resultatet i minnet.Hjärtfrekvensalarm Ett alarm ljuder så snart en förinställd hjärtfrekvens nås.Optisk pulsmätning En optisk sensor på klockans baksida använder lysdioder för att mäta hjärtfrekvensen vid handleden. De bestämda värdena visas på klockan.Barometer (260 / 1.100 hPa) En inbyggd sensor mäter det lokala lufttrycket och visar det på displayen.

Detta kan vara till hjälp, t.ex. under vandring, för att känna igen vädertendenser i ett tidigt skede.Termometer (-10°C / +60°C) En inbyggd sensor mäter den lokala temperaturen och visar den på displayen.Digital kompass En riktningssensor mäter det magnetiska norr och visar norr på klockan, samt i vilken riktning du för närvarande rör dig.Höjdmätare 10 000 m En inbyggd sensor mäter det lokala lufttrycket och beräknar den aktuella höjden.Höjdökning Den här funktionen summerar antal meter som du har klättrat.

På så sätt kan du på en gång se den sammanlagda stigningen för en led.Höjdmätardataminne I klockans dataminne går det – beroende på modell – att spara upp till 40 höjddataposter som går att ta fram när du vill. Alla dataposter består av ett uppmätt höjdvärde i kombination med datum och klockslag.

Förutom höjdvärdena sparas högsta och lägsta höjd för varje mättillfälle.Accelerationssensor Rörelsesensorn reagerar på acceleration och visar den som hastighet på displayen.Steptracker Steget Tracker åtgärder via accelerometern steg och kartor dem på skärmen av klockan.Planerare av utbildning Träningsplaneraren stöder dina personliga träningsmål och ger en signal när du når fördefinierade mål. Till exempel kan en specifik kaloriförbrukning eller en viss träningstid ställas in i förväg för att styra träningspasset individuellt.Analys av utbildning Denna funktion visar träningsstatus, konditionsnivå och träningsbelastning samt regenereringstider.

Denna information ger en bra grund för planering av ytterligare träningspass.Utbildningslogg En träningslogg lagrar antalet steg, kaloriförbrukning samt distans- och varvtider och hjälper till att jämföra träningsenheter.VO2max Indicator of aerobic fitness.VO2max recovery time Monitor recovery times between workouts.App för aktiviteter Klockan har flera träningslägen som kan ställas in i förväg för att individuellt utvärdera och kontrollera motsvarande aktivitet. Om vi använder läget "Simning" som exempel är fokus mer på kaloriförbrukningen och distansen, medan pulsen och hastigheten visas i detalj i läget "Löpning".Indikator för solljus När du har angett lokala data som datum, tid och plats kan tiderna för soluppgång och solnedgång visas för vilket annat datum som helst.GPS hastighet och avstånd Hightech för anspråksfulla löpare klockan nyttjar GPS-teknologi för att mäta den aktuella löphastigheten och den tillryggalagda sträckan.

Alla data som bestäms visas översiktligt på displayen.Indikator för månfas Efter inmatning av lokala data visas månfas och månålder dynamiskt på klockan.Tidvattenkurva När du har angett lokala data visas tidvattengrafen dynamiskt i en timcykel. Detta gör att du kan kontrollera tidvattnet för att planera din aktivitet i förväg.Navigationssystem Använda app koordinaterna för mål och stopp kan fastställas.

Klockan bestäms sedan med hjälp av GPS din egen position samt de mål som koordinater och visar på skärmen för att navigera till.Funktion för världstid Funktionen Världstid visar lokala tider i upp till 29 olika tidszoner.Stoppfunktion - 1/1 sek.- 100 min. Förlöpt tid mäts med en sekunds noggrannhet.

Klockans mätkapacitet räcker i upp till 100 minuter.Tidur - 1/1 sek. - 1 tim.

För alla som vill veta exakt Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt. Tiden kan ställas in i steg om sekunder och upp till 1 timmar i förväg – särskilt praktiskt för dagliga intag av medicin eller vid intervallträning.Fyra dagliga alarm Det dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in.

Den här modellen har fyra oberoende alarm för att kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten.Vibrationsalarm Utan en hög signalton påminner vibrationslarmet diskret om viktiga tider.Snoozefunktion Varje gång du stoppar alarmet ljuder det igen efter några minuter.Flygplansfunktion (offline-läge) Med en knapptryckning försätter du klockan i offline-läge. På så sätt kan du avaktivera radio- eller GPS-mottagningen under en flygresa.Knappljud på/av Om du vill kan du stänga av knappljuden med lägesknappen.

När ljuden stängts av hörs det ingen pipton när du växlar från en funktion till nästa. Inställda larm och nedräkningstimers är aktiva trots att knappljuden stängts av.Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio och lämnar alltid 2 års garanti.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024