CASIO G-Shock Octagon Series Limited Edition

Beställ CASIO G-Shock Octagon Series Limited Edition på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CASIO G-Shock Octagon Series Limited Edition inom kategorin Casio G-Shock Premium.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.Lysdiod En lysdiod används för att lysa upp urtavlan.Stöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer. Neo-display Visaren och/eller siffrorna har ett fluorescerande skikt och lyser i mörker när klockan först har utsatts för en ljuskälla Världstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner. Stoppfunktion - 1/100 sek.

- 24 tim. Noggrann mätning av passerad tid med en knapptryckning.

Bråktalet anger måttenheten och timtalet anger den maximala tidmätningen. Tidur - 1/1 sek. - 24 tim.

För alla som vill veta exakt Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt. Tiden kan ställas in i steg om sekunder och upp till 24 timmar i förväg. Fem dagliga alarm Det dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in.

Du kan också aktivera en timsignal som ljuder varje hel timme. Den här modellen har fem oberoende alarm för kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten. Funktion för visarinställning Genom att trycka på en knapp, flyttar sig visarna och möjliggör en tydlig avläsning av funktioner som tidtagning och datum. Knappljud på/av Om du vill kan du stänga av knappljuden med lägesknappen.

När ljuden stängts av hörs det ingen pipton när du växlar från en funktion till nästa. Inställda larm och nedräkningstimers är aktiva trots att knappljuden stängts av. Automatisk kalender När den automatiska kalendern har ställts in visas alltid det korrekta datumet.12/24-timmarsvisning Tiden visas antingen i 12-timmarsformat eller 24-timmarsformat.Urboett med IP-finish Urboetten till klockan är belagd med så kallad jonplätering, vilket är en process som ger ett ökat skydd mot repor.Glasfiberförstärkt plasthölje kombinerat med rostfritt stål Kombinationen av rostfritt stål och glasfiberförstärkt harts stödjer klockans stabilitet och ger en bättre bärkomfort. .

Se även andra produkter från Casio G-Shock Premium

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tissot T-My Lady

Tissot T-My Lady från Tissot

Se alla produkter
Armband

Armband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Rado Centrix

Rado Centrix från Rado

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Edblad

Se alla produkter