CASIO G-Shock Ninja Limited Edition

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask.Följ i fotspåren av Japans legendariska ninjor.

G-SHOCK tar dig nu in i världen av antika japanska kampsporter, mysterier och intriger. Allt med denna tidsenliga klocka är inspirerat av dessa hemliga agenter, som gick under täckmantel för att tjäna mäktiga shoguner och daimyos i det gamla Japan.

Japanerna skriver "ninja" så här 忍者. 忍 består av element som betecknar ett blad över ett hjärta, och 者 betyder "person".

Kombinationen antyder hängivenheten till hårdhet som krävs av varje ninja. Samma aldrig-ge-upp-hårdhet ligger i själva hjärtat av G-SHOCK-identiteten.

Den är tydlig och framträdande i DW-6900NNJ med främre knappar och trippelgraf, den klassiska digitala DW-5600NNJ och den åttakantiga GA-2100NNJ. Alla tre har shuriken ninja-stjärnaccents på urtavlan, bakgrundsbelysning, bandöglan och baksidan av boetten.

Sedan tar varje modell designen till en helt ny nivå med inspiration från olika ninjutsu, de legendariska färdigheterna som utgör konsten att vara ninja. Välj din favorit - DW-5600NNJ suiton no jutsu vattenkonster; GA-2100NNJ katon no jutsu eldkonster; och DW-6900NNJ ninja hashiri bashiri vindliknande hastighet.

GA-2100NNJ Har ett grått translucent band och bezel som påminner om röken från eldbollen, med varmtryckt latticework i stil med kedjepansar. Katon no jutsu — En av tonjutsu-konsterna genom vilken ninjor gömde sig för och undvek sina fiender, katon no jutsu innebär att använda eld för att distrahera fiendens uppmärksamhet, gömma sig eller skapa en avledning.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024