CASIO G-Shock Mudmaster Wave Ceptor

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.Dubbel belysning Både det digitala och analoga området på urtavlan lyser när EL-bakgrundsljuset slås på.Stöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.Smutsbeständigt hölje Klockans hölje är helt tätt.

Smuts och damm kan inte tränga in.Vibrationsresistent Klockmodulen har element av alphaGEL runtom, vilket gör klockan ännu tåligare mot skakningar och vibrationer. alphaGEL är ett silikonskikt som är mycket flexibelt och har en dämpande effekt på modulen.Solfunktion Solceller förser klockan med energi oberoende och miljövänligt.

Överflödig solenergi sparas i ett batteri.Radiosigalmottagning (EU, USA, JPN, CHN) Oavsett om du befinner dig i Europa, Nordamerika eller Japan, stora delar av Kanada, Centralamerika eller Kina - när klockan har ställts in på lokal tidszon, tar den emot motsvarande radiosignal och visar alltid exakt tid. I många länder ställer den dessutom in sommar- och vintertid helt på egen hand.Neo-display Visaren och/eller siffrorna har ett fluorescerande skikt och lyser i mörker när klockan först har utsatts för en ljuskällaKompass En inbyggd riktningssensor känner av magnetisk nord.Höjdmätare 10 000 m En trycksensor känner av förändringar i lufttrycket och omvandlar resultatet till en höjd upp till 10 000 m.Höjdökning Den här funktionen summerar antal meter som du har klättrat.

På så sätt kan du på en gång se den sammanlagda stigningen för en led.Höjdmätardataminne I klockans dataminne går det – beroende på modell – att spara upp till 40 höjddataposter som går att ta fram när du vill. Alla dataposter består av ett uppmätt höjdvärde i kombination med datum och klockslag.

Förutom höjdvärdena sparas högsta och lägsta höjd för varje mättillfälle.Barometer (260 / 1.100 hPa) En speciell sensor mäter lufttrycket (mätområde 260/1 100 hPa.) och visar detta i symbolform på displayen. På så sätt är det möjligt att i förväg identifiera vädertendenser.Termometer (-10 ºC/+60 ºC) En sensor mäter klockans omgivningstemperatur och visar den i grader Celsius (-10 ºC/+60 ºC).Världstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.Stoppfunktion - 1/100 sek.

- 24 tim. Noggrann mätning av passerad tid med en knapptryckning. Bråktalet anger måttenheten och timtalet anger den maximala tidmätningen.Tidur - 1/1 sek.

- 1 tim. För alla som vill veta exakt Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt. Tiden kan ställas in i steg om sekunder och upp till 1 timmar i förväg – särskilt praktiskt för dagliga intag av medicin eller vid intervallträning.Fem dagliga alarm Det dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in.

Du kan också aktivera en timsignal som ljuder varje hel timme. Den här modellen har fem oberoende alarm för kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten.Automatisk visarjustering Den automatiska visarjusteringen testar visarnas grundställning varje timme och korrigerar dem, om så behövs – både när de flyttats av t.ex.

stötar och vid inverkan av magnetism.Knappljud på/av Om du vill kan du stänga av knappljuden med lägesknappen. När ljuden stängts av hörs det ingen pipton när du växlar från en funktion till nästa.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024