CASIO G-Shock Mudmaster Monochrome

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.Bluetooth® Smart Klockan är utrustad med strömsnål Bluetooth®-teknik, som ger dig strömsparande dataöverföring med en knapptryckning.

Via Bluetooth® kan klockan ansluta trådlöst till din smartphone och den vägen får du tillgång till en mängd användbara funktioner.Smartphone time Om klockan är kopplad till smartphone, är det dags justeras automatiskt och visar aktuell tid så hela världen.Automatisk lysdiod För att få klockans display att lysa genom lysdioder behöver du bara vrida lätt på handledenSmutsbeständigt hölje Klockans hölje är helt tätt. Smuts och damm kan inte tränga in.Stöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.Neo-display Visaren och/eller siffrorna har ett fluorescerande skikt och lyser i mörker när klockan först har utsatts för en ljuskällaKompass En inbyggd riktningssensor känner av magnetisk nord.Höjdmätare 10 000 m En trycksensor känner av förändringar i lufttrycket och omvandlar resultatet till en höjd upp till 10 000 m.Höjdmätardataminne I klockans dataminne går det – beroende på modell – att spara upp till 40 höjddataposter som går att ta fram när du vill.

Alla dataposter består av ett uppmätt höjdvärde i kombination med datum och klockslag. Förutom höjdvärdena sparas högsta och lägsta höjd för varje mättillfälle.Höjdökning Den här funktionen summerar antal meter som du har klättrat.

På så sätt kan du på en gång se den sammanlagda stigningen för en led.Barometer (260 / 1.100 hPa) En speciell sensor mäter lufttrycket (mätområde 260 / 1100 hPa.) och visar detta i symbolform på displayen. På så sätt är det möjligt att i förväg identifiera vädertendenser.Termometer (-10 ºC/+60 ºC) En sensor mäter klockans omgivningstemperatur och visar den i grader Celsius (-10 ºC/+60 ºC).Steptracker Steget Tracker åtgärder via accelerometern steg och kartor dem på skärmen av klockan.Visning av soluppgång och solnedgång Efter inmatning av det geografiska läget kan tider för soluppgång och solnedgång för varje valfritt datum visas.Location Indicator Placeringsindikatorn visar riktningen och avståndet för en tidigare lagrad plats.

Den här funktionen kan vara mycket användbar om du vilse dig och du vill komma tillbaka till en stuga, en sjö eller en bil.Mission Log Efter aktivering av spårloggfunktionen lagras rutten och höjdprofilen i smarttelefonen och kan visas på en karta. Dessutom lagras bilder automatiskt i en spårlogg när de görs under en turlagring.Världstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.Stoppfunktion - 1/100 sek.

- 24 tim. Noggrann mätning av passerad tid med en knapptryckning.

Bråktalet anger måttenheten och timtalet anger den maximala tidmätningen.Tidur - 1/1 min. - 24 tim.

För alla som vill veta exakt Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt. Tiden kan ställas in i steg om minuter och upp till 24 timmar i förväg.

Särskilt praktiskt för dagliga intag av medicin eller vid intervallträning.Fem dagliga alarm Det dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in. Du kan också aktivera en timsignal som ljuder varje hel timme.

Den här modellen har fem oberoende alarm för kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten.Knappljud på/av Om du vill kan du stänga av knappljuden med lägesknappen. När ljuden stängts av hörs det ingen pipton när du växlar från en funktion till nästa.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024