Sidan innehåller annonslänkar

CASIO G-Shock Mudman

Beställ CASIO G-Shock Mudman på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CASIO G-Shock Mudman inom kategorin Casio G-Shock Premium.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask. Superbelysning Med en knapptryckning blir displayen starkt upplyst i en moderiktig färg Stöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer. Smutsbeständigt hölje Klockans hölje är helt tätt.

Smuts och damm kan inte tränga in. Köldbeständig (-10 °C) Inte ens låga temperaturer som -10°C kan påverka denna klocka. Solfunktion Solceller förser klockan med energi oberoende och miljövänligt. Överflödig solenergi sparas i ett batteri. Radiosigalmottagning (EU, USA, JPN, CHN) Oavsett om du befinner dig i Europa, Nordamerika eller Japan, stora delar av Kanada, Centralamerika eller Kina - när klockan har ställts in på lokal tidszon, tar den emot motsvarande radiosignal och visar alltid exakt tid.

I många länder ställer den dessutom in sommar- och vintertid helt på egen hand. Duplexlysdiod Så här får man en översikt I displayen är element separerade från varandra genom färger. Detta är möjligt genom skikt i olika färger som ligger över varandra och som därigenom visar information på ett överskådligt sätt. Barometer (260 / 1.100 hPa) En speciell sensor mäter lufttrycket (mätområde 260 / 1100 hPa.) och visar detta i symbolform på displayen.

På så sätt är det möjligt att i förväg identifiera vädertendenser. Termometer (-10 ºC/+60 ºC) En sensor mäter klockans omgivningstemperatur och visar den i grader Celsius (-10 ºC/+60 ºC). Kompass En inbyggd riktningssensor känner av magnetisk nord. Höjdmätare 10 000 m En trycksensor känner av förändringar i lufttrycket och omvandlar resultatet till en höjd upp till 10 000 m. Höjdmätardataminne I klockans dataminne går det – beroende på modell – att spara upp till 40 höjddataposter som går att ta fram när du vill. Alla dataposter består av ett uppmätt höjdvärde i kombination med datum och klockslag.

Förutom höjdvärdena sparas högsta och lägsta höjd för varje mättillfälle. Visning av soluppgång och solnedgång Efter inmatning av det geografiska läget kan tider för soluppgång och solnedgång för varje valfritt datum visas. Världstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner. Stoppfunktion - 1/10 sek. - 1 000 tim.

Noggrann mätning av passerad tid med en knapptryckning. Bråktalet anger måttenheten och timtalet anger den maximala tidmätningen. Tidur - 1/1 min.

- 24 tim. För alla som vill veta exakt Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt.

Tiden kan ställas in i steg om minuter och upp till 24 timmar i förväg. Särskilt praktiskt för dagliga intag av medicin eller vid intervallträning. Fem dagliga alarm Det dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in.

Du kan också aktivera en timsignal som ljuder varje hel timme. Den här modellen har fem oberoende alarm för kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten. Snoozefunktion Varje gång du stoppar alarmet ljuder det igen efter några minuter. Knappljud på/av Om du vill kan du stänga av knappljuden med lägesknappen.

När ljuden stängts av hörs det ingen pipton när du växlar från en funktion till nästa. Inställda larm och nedräkningstimers är aktiva trots att knappljuden stängts av. Automatisk kalender När den automatiska kalendern har ställts in visas alltid det korrekta datumet. Batterinivåindikator Indikatorn visar aktuell batterinivå. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2023