Sidan innehåller annonslänkar

CASIO G-Shock MT-G

Jämför produkt CASIO G-Shock MT-G online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CASIO G-Shock MT-G i kategorin Casio G-Shock Premium här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.Bluetooth® Smart Klockan är utrustad med strömsnål Bluetooth®-teknik, som ger dig strömsparande dataöverföring med en knapptryckning.

Via Bluetooth® kan klockan ansluta trådlöst till din smartphone och den vägen får du tillgång till en mängd användbara funktioner.Smartphone time Om klockan är kopplad till smartphone, är det dags justeras automatiskt och visar aktuell tid så hela världen.Superbelysning Med en knapptryckning blir displayen starkt upplyst i en moderiktig färgStöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.Solfunktion Solceller förser klockan med energi oberoende och miljövänligt. Överflödig solenergi sparas i ett batteri.Radiosigalmottagning (EU, USA, JPN, CHN) Oavsett om du befinner dig i Europa, Nordamerika eller Japan, stora delar av Kanada, Centralamerika eller Kina - när klockan har ställts in på lokal tidszon, tar den emot motsvarande radiosignal och visar alltid exakt tid.

I många länder ställer den dessutom in sommar- och vintertid helt på egen hand.Neo-display Visaren och/eller siffrorna har ett fluorescerande skikt och lyser i mörker när klockan först har utsatts för en ljuskällaVärldstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.Dual Time Display Med den dubbla tidsvisningen de alltid har en andra gång med ett ögonkast.Automatisk visarjustering Den automatiska visarjusteringen testar visarnas grundställning varje timme och korrigerar dem, om så behövs – både när de flyttats av t.ex. stötar och vid inverkan av magnetism.Låsbar krona Säkrar kronan från oavsiktligt skifte till ett annat funktionsläge.Smart Access-teknik Med Smart Access-systemet kan klockan ställas in snabbt och enkelt via en elektronisk krona.

Se även andra produkter från Casio G-Shock Premium

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Klockor

Klockor från Georg Jensen

Se alla produkter
Rado Coupole

Rado Coupole från Rado

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från PANDORA

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från Thomas Sabo

Se alla produkter