CASIO G-Shock MT-G B3000 Series

Beställ CASIO G-Shock MT-G B3000 Series på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CASIO G-Shock MT-G B3000 Series inom kategorin Casio G-Shock Premium.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.Casio introducerar en helt ny MTG-serie för 2022.

Med sin avancerade Dual Core Guard-struktur skyddas modulen av ett kolförstärkt hartshölje och yttre metallkomponenter. Upprepad pressning, skärning och polering bygger det rostfria stålhöljet tillbaka uppåt till en intrikat 3D-form.

Boettens baksida fungerar också som klackar för att säkra armbandet och som skydd för kronan och knapparna, vilket ger en helt ny struktur. Ett nytt one-touch release system eliminerar behovet av specialverktyg för att ta bort armbandet, tryck bara på knapparna som finns på vardera sidan av klacken för att snabbt lossa remmen.

Dess innovativa design och teknologier skapar en mycket tunnare klocka, och när det läggs till safirglas, Multi Band 6 radiostyrd och Bluetooth®-anslutning, Tough Solar-laddning och ett LED-ljus, erbjuder denna klocka maximal teknik och ledande stil för den ultimata klockan. I elegant monokromatiskt svart och grått har MTG-B3000B-1AER ett mjukt uretanband och grå jonplätering.Bluetooth® Smart Klockan är utrustad med strömsnål Bluetooth®-teknik, som ger dig strömsparande dataöverföring med en knapptryckning.

Via Bluetooth® kan klockan ansluta trådlöst till din smartphone och den vägen får du tillgång till en mängd användbara funktioner.Smartphone time Om klockan är kopplad till smartphone, är det dags justeras automatiskt och visar aktuell tid så hela världen.Superbelysning Med en knapptryckning blir displayen starkt upplyst i en moderiktig färg.Stöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.Solfunktion Solceller förser klockan med energi oberoende och miljövänligt. Överflödig solenergi sparas i ett batteri.Världstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.Radiosigalmottagning (EU, USA, JPN, CHN) Oavsett om du befinner dig i Europa, Nordamerika eller Japan, stora delar av Kanada, Centralamerika eller Kina - när klockan har ställts in på lokal tidszon, tar den emot motsvarande radiosignal och visar alltid exakt tid.

I många länder ställer den dessutom in sommar- och vintertid helt på egen hand.Dual Time Display Med den dubbla tidsvisningen de alltid har en andra gång med ett ögonkast.Automatisk visarjustering Den automatiska visarjusteringen testar visarnas grundställning varje timme och korrigerar dem, om så behövs – både när de flyttats av t.ex. stötar och vid inverkan av magnetism.Låsbar krona Säkrar kronan från oavsiktligt skifte till ett annat funktionsläge.Smart Access-teknik Med Smart Access-systemet kan klockan ställas in snabbt och enkelt via en elektronisk krona.

Se även andra produkter från Casio G-Shock Premium

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Rado Centrix

Rado Centrix från Rado

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Georg Jensen

Se alla produkter
watch

watch från Daniel Wellington

Se alla produkter
Smyckeskrin

Smyckeskrin från Dacapo

Se alla produkter