CASIO G-Shock MT-G B3000 Golden Dragon

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio och lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask.Fira det kinesiska nyåret 2024, Drakens år, med denna mycket speciella MT-G klockan som kombinerar originalresin från G-SHOCK med metall i en innovativ form och design inspirerad av den gyllene draken.Utseendet av drakskal på bezeln och bandögla skapas med guldionplätering och struktureras med etsning och laserbehandling.

Detta drakskalmotiv upprepas i tryck på urtavlan, och baksidan av boetten är graverad med bilden av en svävande drake och ger en design lika mytisk som flygande varelsen själv.Med sin ännu mer avancerade Dual Core Guard-struktur skyddar MTG-B3000 modulen i ett kolfiberförstärkt resinhus och omsluter exteriören i metallkomponenter. Upprepad pressning, skärning och polering bygger upp rostfri stål baksida uppåt i en intrikat 3D-form.

Baksidan fungerar också som fästpunkter för bandet och som skydd för krona och knappar, för en mer kompakt, smalare tidsenhet.Denna innovativa, robusta stil levererar också fullständig funktionalitet. Ladda ner CASIO WATCHES-appen för att koppla ihop med din smartphone via Bluetooth®.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024