CASIO G-Shock Kelvin Hoefler x Powell Peralta Limited Edition

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask.En mycket speciell trippel-samarbete som handlar om skateboardåkning - G-SHOCK är stolta över att samarbeta med skateboardåkaren Kelvin Hoefler från TEAM G-SHOCK och det amerikanska skateboardmärket Powell Peralta.Den klassiska DW-5600 tar sig ut på gatorna med en signatur-Hoefler-grafik på bandet och den olympiska skateboardåkarens egen signatur på baksidan av boetten.

Tryck på knappen för att aktivera LED-bakgrundsbelysningen och se Powell Peralta-logotypen dyka upp på displayen. Detta djärva samarbete mellan det främsta märket inom skateboardscenen, den enastående Team G-SHOCK-idrottaren och Casio levererar en enkel, men unik design som skateboardfans definitivt vill ha.Kelvin Hoefler Kelvins professionella karriär började 2011 när han lämnade gatorna i Brasilien för Europa där han vann 3 på varandra följande World Cup Skateboarding-evenemang.Totalt sett blev han namngiven gatuvinnare i WCS-rankingen i 4 år.Efter WCS förde han Damn Am till Brasilien med Damn Am Brazil 2016, en serie som belönade Damn Am of the Year-vinnaren med en plats i 2016 Street League Pro Open, vilket gav en chans att kvalificera sig för SLS World Tour.

År 2014 tog Kelvin hem Kimberley Diamond Cup i Sydafrika. Följande år åkte han till Tampa Pro i Florida, USA, och blev den första nykomlingen i Street League Skateboarding som vann en Super Crown.

Han kom 1a på två Dew Tour-evenemang och vann en Dew Tour best trick-tävling och Dew Tour Streetstyle i Los Angeles.År 2023 vann han Street League Skateboarding Chicago Championship. Han har också totalt 6 X Games-medaljer - 2 guld, 2 silver och 2 brons.

Även om Kelvin nu permanent bor i USA har han byggt en skatepark i sin hemstad i Brasilien där han höll lektioner för underprivilegierade barn för att hjälpa skateboardgemenskapen där han växte upp.Född 10 februari 1994 Hemstad Guaruja, Brasilien Powell Peralta Powell Peralta är skaparen av dagens bästa, mest innovativa och avancerade skateboardutrustning och hem för de mest kända teamen och skateboardåkarna de senaste 45 åren. På Powell Peralta fokuserar vi på roligt, självständighet, kvalitet och innovation.Beläget i Kalifornien är vi den främsta amerikanska tillverkaren av professionella skateboardkomponenter, och med speländrande produkter som Dragon™, Soft Slide™, Skate Park™, Street Tech™ och Bones® X-Formula™-hjul, Flight® Decks och Bones®-lager åker du det bästa som finns. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024