Sidan innehåller annonslänkar

CASIO G-Shock G-Steel

Beställ CASIO G-Shock G-Steel på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CASIO G-Shock G-Steel inom kategorin Casio G-Shock Premium.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.Helautomatisk lysdiod En vridning på handleden vid svaga ljusförhållanden aktiverar automatiskt displayens bakgrundsljus.Stöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.Solfunktion Solceller förser klockan med energi oberoende och miljövänligt.

Överflödig solenergi sparas i ett batteri.Radiosigalmottagning (EU, USA, JPN, CHN) Oavsett om du befinner dig i Europa, Nordamerika eller Japan, stora delar av Kanada, Centralamerika eller Kina - när klockan har ställts in på lokal tidszon, tar den emot motsvarande radiosignal och visar alltid exakt tid. I många länder ställer den dessutom in sommar- och vintertid helt på egen hand.Neo-display Visaren och/eller siffrorna har ett fluorescerande skikt och lyser i mörker när klockan först har utsatts för en ljuskällaVärldstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.Stoppfunktion - 1/100 sek.

- 1 tim. Passerad tid, sträcktid och sluttid mäts med en noggrannhet på 1/100 sekund. Armbandsuret kan mäta tider upp till 1 timme.Tidur - 1/1 sek.

- 100 min. Tiduret avger en signal efter att det har räknat ner en inställd tid. Klockans mätkapacitet uppgår till 100 minuter och den kan ställas in i sekundintervall.Fem dagliga alarm Det dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in.

Du kan också aktivera en timsignal som ljuder varje hel timme. Den här modellen har fem oberoende alarm för kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten.Knappljud på/av Om du vill kan du stänga av knappljuden med lägesknappen.

När ljuden stängts av hörs det ingen pipton när du växlar från en funktion till nästa. Inställda larm och nedräkningstimers är aktiva trots att knappljuden stängts av.Funktion för visarinställning Genom att trycka på en knapp, flyttar sig visarna och möjliggör en tydlig avläsning av funktioner som tidtagning och datum.Automatisk kalender När den automatiska kalendern har ställts in visas alltid det korrekta datumet.12/24-timmarsvisning Tiden visas antingen i 12-timmarsformat eller 24-timmarsformat.Mineralglas Det hårda, reptåliga mineralglaset skyddar klockan mot fula skador.Hölje i förädlat stål och harts Hartsarmband Harts består av syntetharts och är genom sin extrema hållbarhet och flexibilitet det idealiska materialet för armband.Batterinivåindikator Indikatorn visar aktuell batterinivå.Vattenskyddsklassificering (20 bar) Perfekt för fridykning utan dykutrustning.

Armbandsuret är vattenskyddat till 20 bar/200 meter. Metervärdet är inte relaterat till ett dykdjup utan till lufttrycket som används under vattenskyddstestet.

Produkter från kända varumärken
Ringar

Ringar från Efva Attling

Se alla produkter
Armband

Armband från Efva Attling

Se alla produkter
Seiko Presage

Seiko Presage från Seiko

Se alla produkter
Rado HyperChrome

Rado HyperChrome från Rado

Se alla produkter