Sidan innehåller annonslänkar

CASIO G-Shock G-Steel

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.Bluetooth® Smart Klockan är utrustad med strömsnål Bluetooth®-teknik, som ger dig strömsparande dataöverföring med en knapptryckning.

Via Bluetooth® kan klockan ansluta trådlöst till din smartphone och den vägen får du tillgång till en mängd användbara funktionerSmartphone time Om klockan är kopplad till smartphone, är det dags justeras automatiskt och visar aktuell tid så hela världen.Super-Auto LED Light När den här funktionen är aktiverad behöver du bara vrida lätt på handleden för att belysa klockans bakgrund i en ljusstark, modern färg.Stöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.Solfunktion Solceller förser klockan med energi oberoende och miljövänligt. Överflödig solenergi sparas i ett batteri.Neo-display Visaren och/eller siffrorna har ett fluorescerande skikt och lyser i mörker när klockan först har utsatts för en ljuskällaVärldstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.Stoppfunktion - 1/1000 sek.

- 24 timmar Passerad tid, sträcktid och sluttid mäts med en noggrannhet på 1/1000 sekund. Armbandsuret kan mäta tider upp till 24 timmar.Tidur - 1/10 sek.

- 24 tim. För alla som vill veta exakt Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt.

Tiden kan ställas in i steg om sekunder och upp till 24 timmar i förväg.Fem fleralarmsfunktioner, timsignal Den här modellen har 5 oberoende multifunktionslarm. Oavsett hur din dag ser ut har den här klockan det rätta larmet.

Det finns totalt fyra återkommande larm 1. Dagligt larm, ljuder samma tid varje dag, 2.

Datumlarm, för att t.ex. komma ihåg födelsedagar, 3.

Månatligt larm, ljuder samma dag och samma tid varje månad, 4. Larm för varje dag under en bestämd månad.Knappljud på/av Om du vill kan du stänga av knappljuden med lägesknappen.

När ljuden stängts av hörs det ingen pipton när du växlar från en funktion till nästa. Inställda larm och nedräkningstimers är aktiva trots att knappljuden stängts av.Phone Finder Har du tappat bort din smartphone? Då behöver du bara trycka på en knapp på klockan, så avger din smartphone ett larm.Automatisk kalender När den automatiska kalendern har ställts in visas alltid det korrekta datumet.12/24-timmarsvisning Tiden visas antingen i 12-timmarsformat eller 24-timmarsformat.Fodral med IP-finish Klockans fall beläggs med den så kallade "jonpläteringsprocessen" som förbrukar och ger fördelen av ökad repningsresistens.Batterinivåindikator Indikatorn visar aktuell batterinivå. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024