CASIO G-Shock G-Steel Bluetooth Solar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.Bluetooth® V4.0 (Low Energy) Klockan är utrustad med strömsnål Bluetooth®-teknik, som ger dig strömsparande dataöverföring med en knapptryckning.

Via Bluetooth® kan klockan ansluta trådlöst till din smartphone och den vägen får du tillgång till en mängd användbara funktioner.LysdiodEn lysdiod används för att lysa upp urtavlan.Stöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.VibrationsresistentKlockmodulen har element av alphaGEL runtom, vilket gör klockan ännu tåligare mot skakningar och vibrationer. alphaGEL är ett silikonskikt som är mycket flexibelt och har en dämpande effekt på modulen.SolfunktionSolceller förser klockan med energi oberoende och miljövänligt.

Överflödig solenergi sparas i ett batteri.Neo-displayVisaren och/eller siffrorna har ett fluorescerande skikt och lyser i mörker när klockan först har utsatts för en ljuskällaVärldstidsfunktionVärldstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.Dual Time DisplayDag- och datumvisning Både aktuell dag och aktuellt datum visas.Stoppursfunktion - 24 timmarPasserad tid mäts med oerhörd noggrannhet. Armbandsuret kan mäta tider upp till 24 timmar.Tidur - 1/1 sek.

- 24 tim.För alla som vill veta exakt Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt. Tiden kan ställas in i steg om sekunder och upp till 24 timmar i förväg.DagslarmDagslarmet påminner om återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt.Låsbar kronaSäkrar kronan från oavsiktligt skifte till ett annat funktionsläge.Smart Access-teknikMed Smart Access-systemet kan klockan ställas in snabbt och enkelt via en elektronisk krona.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024