CASIO G-Shock Frogman 30th Anniversary Limited Edition

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask medkvitto & taggar.Dyk in i firandet av 30-årsjubileet för G-SHOCK Master of G Frogman-familjen av fullfjädrade dykarklockor med ISO-standard 200 meter vattentäthet.Den ständigt populära andra generationens Frogman, DW-8200, skapade en rejäl våg när den lanserades redan på 1990-talet, 1993, med sin asymmetriska design med hög slagkraft och en harts och ett titanhölje.Mer än bara ett återupplivande av denna ursprungliga design, GW-8230B representerar en ny evolution – det är den första Casio Frogman som använder jordvänlig biomassaplast i infattningen och armbandet.

Lägg till Tough Solar som drivs av en solpanel designad speciellt för att återskapa formen på DW-8200-urtavlan, så har du en speciell dykarklocka som gör det lilla extra för att minska miljöpåverkan.Den här begränsade upplagan återspeglar det populära DW-8200B-9A-färgschemat i svart och guld samtidigt som det lägger till högteknologiska funktioner för att föra toppmodern 2000-talsteknik till 1990-talets design. Baksidan av titanhöljet och LED-bakgrundsbelysningen visar båda en speciell Frogman 30-årsjubileumsdesign.Helautomatisk belysning När denna funktion är aktiverad behöver du bara vrida lätt på handleden för att belysa klockans bakgrund.

Energisnål den helautomatiska belysningen fungerar endast i mörka miljöer.Stöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.Solfunktion Solceller förser klockan med energi oberoende och miljövänligt. Överflödig solenergi sparas i ett batteri.Visning av månens faser Månfaserna visas i symbolform individuellt efter inställt geografiskt läge.Tidvatten-indikator När du väl har lagt in högvattentiden för en specifik ort kan klockan visa ebb och flod för vilket datum du vill för den orten.

Det kan vara mycket användbart att t.ex. känna till tidvattenvariationerna i förväg på ditt resmål.Världstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.Stoppfunktion - 1/100 sek.

- 24 tim. Noggrann mätning av passerad tid med en knapptryckning. Bråktalet anger måttenheten och timtalet anger den maximala tidmätningen.Tidur - 1/1 min.

- 24 tim. För alla som vill veta exakt Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt. Tiden kan ställas in i steg om minuter och upp till 24 timmar i förväg.

Särskilt praktiskt för dagliga intag av medicin eller vid intervallträning.Fem dagliga alarm Det dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in. Du kan också aktivera en timsignal som ljuder varje hel timme.

Den här modellen har fem oberoende alarm för kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten.Snoozefunktion Varje gång du stoppar alarmet ljuder det igen efter några minuter.Knappljud på/av Om du vill kan du stänga av knappljuden med lägesknappen. När ljuden stängts av hörs det ingen pipton när du växlar från en funktion till nästa.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024