CASIO G-Shock 40th Anniversary Recrystallized

Beställ CASIO G-Shock 40th Anniversary Recrystallized på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CASIO G-Shock 40th Anniversary Recrystallized inom kategorin Casio G-Shock Premium.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask.Lägg till en definitiv och gedigen touch till din stil med en G-SHOCK 40th Anniversary Recrystallized begränsad utgåva.

Vi markerar detta jubileum med GMW-B5000PS - ett tillskott till GMW-B5000-serien av helmetallversioner baserade på den allra första G-SHOCK-modellen, DW-5000, som debuterade för 40 år sedan i april 1983. Den begränsade utgåvan av klockan är klädd i recrystallized och djuphärdat rostfritt stål som utvecklats särskilt för detta jubileum.

Efter recrystallization och djuphärdning har bezeln och armbandet behandlats med en titan-karbid (TiC) beläggning och skruvlocket på baksidan av klockan med DLC-beläggning för en djärv och strålande look. Som en speciell hyllning till DW-5000 har urtavlan frasen "SINCE 1983".

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2023