CASIO G-Shock 40th Anniversary CLEAR REMIX

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask.Uttryck dig tydligt med G-SHOCKs 40-årsjubileum Clear Remix-kollektion — populära G-SHOCK-designer demonterade med genomskinliga delar för den klaraste stilen hittills.Genomskinliga material för armband, boett, urtavla, LCD och knappar ger en inblick i modulsubstratet som är tryckt med G-märket och G-SHOCK-logotypen.

Baksidan på boetten har det 40-årsjubileumslogo designat av Eric Haze, och armbandsslingan är ingraverad med fyra stjärnor som en hälsning till detta speciella jubileum. Dessa detaljer och den första användningen av ett genomskinligt hölje tillverkat av klart glasfiberdiamid resulterar i en unik design värdig en exceptionell begränsad G-SHOCK-upplaga.Den nya kollektionen inkluderar klockor som är modellerade efter flera ikoniska G-SHOCK-tidsmätare den allra första G-SHOCK, DW-5000; den klassiska digitala DW-5600; DW-6900 med sin karaktäristiska knappdesign framtill; eller GA-2100/GMA-S2100 och GA-110/GMA-S110, som kan bäras enskilt eller som en matchande uppsättning. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024