CASIO G-Shock G-Lide Beach Nostalgia

Jämför produkt CASIO G-Shock G-Lide Beach Nostalgia online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CASIO G-Shock G-Lide Beach Nostalgia i kategorin Casio G-Shock Classic här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask.Här introducerar Casio en mer kompakt G-LIDE sportklocka med tidvattengraf.

Bekvämt kompakt och tunn tar denna design också inspiration från naturen. Bezeln och armbandet är tillverkade av miljövänliga biomassa-plastmaterial som använder förnybara organiska resurser för att minska miljöpåverkan.

Se gärna också

CASIO G-Shock Octagon Earth Color Tone Series -29%

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

Från toughness-klockan G-SHOCK, som har utvecklats i jakt på omättlig styrka sedan lanseringen 1983, ett liv som sätter en levande bas i staden med ett crossover-koncept av urban och utomhus, vardagligt och extraordinärt, och fortsätter en resa naturligt Vi kommer att släppa jordfärgsserien för stil. GA-2110ET, som är populär för sitt tunna hölje och den åttkantiga dubbelgjutna ramen, finns i två färger, mörk marin och jordgrå, som representerar kajen där vågorna kan slå hårt. Detta är födelsen av jordfärgen toneserie, som matchar modet inom urban outdoor och har ett brett användningsområde både i staden och utomhus.

Stöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.

Neo-display Visaren och/eller siffrorna har ett fluorescerande skikt och lyser i mörker när klockan först har utsatts för en ljuskälla

Världstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.

Stoppfunktion - 1/100 sek. - 24 tim. Noggrann mätning av passerad tid med en knapptryckning. Bråktalet anger måttenheten och timtalet anger den maximala tidmätningen.

Tidur - 1/1 sek. - 24 tim. För alla som vill veta exakt: Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt. Tiden kan ställas in i steg om sekunder och upp till 24 timmar i förväg.

Fem dagliga alarm Det dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in. Du kan också aktivera en timsignal som ljuder varje hel timme. Den här modellen har fem oberoende alarm för kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten.

Funktion för visarinställning Genom att trycka på en knapp, flyttar sig visarna och möjliggör en tydlig avläsning av funktioner som tidtagning och datum.

Knappljud på/av Om du vill kan du stänga av knappljuden med lägesknappen. När ljuden stängts av hörs det ingen pipton när du växlar från en funktion till nästa. Inställda larm och nedräkningstimers är aktiva trots att knappljuden stängts av.

Automatisk kalender När den automatiska kalendern har ställts in visas alltid det korrekta datumet.

Kolfiberförstärkt hartshus Tack vare den extrema tåligheten är harts det idealiska materialet för klockor. I kombination med det mycket motståndskraftiga materialet kolfiber får du ett hus som blir ännu tåligare för belastning och mindre känsligt för påverkan utifrån, och därför ger extra lång hållbarhet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2023