Sidan innehåller annonslänkar

CASIO Collection 46mm

Beställ CASIO Collection 46mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CASIO Collection 46mm inom kategorin Casio Collection.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask.Ta din fullt metalliska analogstil direkt till vattnet.Med vattentäthet upp till 200 meter, en ensidigt roterande ram och ett skruvlock på baksidan av boetten, är detta en tidsenlig redo för vilka havssporter eller marina aktiviteter du än är intresserad av.Den sportiga men ändå klassiska designen har också en praktiskt datumvisning, vilket ger praktisk nytta till modernt mode. .

Se gärna också

CASIO Collection 35mm

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2023