Sidan innehåller annonslänkar

CASIO Casiotron Limited Edition

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fira 50-årsjubileet av Casio-klockor med den begränsade upplagan av den helt nya Casiotron, en återskapelse av den allra första Casio-armbandsklockan.Vid sin debut år 1974 var Casiotron den första digitala klockan i världen med en automatisk kalender som automatiskt justerades för längre och kortare månader.Den helt nya TRN50 hyllar den banbrytande originalen samtidigt som den integrerar dagens toppmoderna teknik. Med en noggrann återskapelse av originaldesignen, både till utseende och storlek, är den externa diametern i princip densamma, 39,1 mm, och profilen mäter 0,3 mm tunnare.Du kommer att hitta inslag av originalen genom hela denna begränsade upplaga, som ekar den första designen i den texturerade boetten och bandet, dess mörkblå urtavla, Casiotron-logotypen och många andra detaljer.Baksidan av boetten har samma symbol som originalen, något uppdaterad för att fira 50-årsjubileet av Casio-klockor.

Varje begränsad upplaga av klockan åtföljs av ett graverat serienummer (0001/4000 - 4000/4000), bara för att framhäva hur sällsynta dessa speciella klockor är.Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024