Daniel Wellington DW Classic Bracelet S Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Classic Bracelet S Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Classic Bracelet S Roséguld inom kategorin Bracelet.

Produktinformation

Classic Bracelet har designats för att reflektera den trollbindande skönheten hos våra minimalistiska klockor. Classic Bracelets avslappnade men ändå smakfulla stil är en hyllning till det perfekta hantverket som ligger bakom alla tidlösa produkter från Daniel Wellington.

Justera armbandet Du kan justera storleken på ditt armband något genom att försiktigt trycka ihop eller vidga den. Hantera alltid ditt armband varsamt, så att det håller i många år framöver. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Classic Unity Lumine One Size Roséguld

Vårt Classic Lumine Unity Bracelet är en nätt accessoar som gör intryck. De sammanvävda ringarna anspelar på ett bestående band och de högkvalitativa kristallerna visar hur värdefullt det är. Precisa logotyp-etsningar fulländar smycket med diskreta detaljer. Bär det som en vacker påminnelse om vad som är viktigt i livet, eller ge bort det till någon du bryr dig om.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bracelet

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Edblad

Se alla produkter
eyewear

eyewear från Daniel Wellington

Se alla produkter
Halsband

Halsband från CU Jewellery

Se alla produkter
Armband

Armband från Efva Attling

Se alla produkter