Sidan innehåller annonslänkar

Classic Valentine Bracelet

Jämför produkt Classic Valentine Bracelet online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Classic Valentine Bracelet i kategorin Bracelet här hos oss.

Produktinformation

Fira alla hjärtans dag med vår tidlösa hyllning till romantiken – Classic Bracelet i silver med “I love you” graverat på insidan (begränsad utgåva). Classic Bracelet levereras i en exklusiv Daniel Wellington-förpackning. .

Se gärna också

Classic Tennis Bracelet Gold

Att smycka sig kan kännas tungt, men vårt Tennis Bracelet i guld är alltid en vinnare. Armbandet är bekvämt och elegant och hjälper dig igenom dagen, från morgon till sena cocktail-kvällar. För extra hållbarhet har vi säkert satt varje glittrande kristall individuellt. Kedjan är tillverkad i högkvalitativt 316L rostfritt stål och har olika ringar så att du kan hitta din storlek. Armbandet är dessutom en perfekt lagkamrat, så para ihop det med din favoritklocka eller dina favoritarmband från Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Rado True

Rado True från Rado

Se alla produkter
Tissot Chemin des Tourelles

Tissot Chemin des Tourelles från Tissot

Se alla produkter
Tissot PRX

Tissot PRX från Tissot

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Georg Jensen

Se alla produkter