Sidan innehåller annonslänkar

Barbell i medicinsk bioplast - 1,6 mm


Jämför produkt Barbell i medicinsk bioplast - 1,6 mm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Barbell i medicinsk bioplast - 1,6 mm i kategorin BIOPLAST här hos oss.

Produktinformation

Barbell i allergivänlig medicinsk bioplast. Detta piercingsmycke kan du använda vid exempelvis magnetröntgen, operation eller om du av någon annan anledning inte vill att ditt piercingsmycke ska synas... .

Se gärna också

Navelpiercing i medicinsk bioplast

Piercingsmycken till din navel i medicinsk allergivänlig bioplast. Passar perfekt att sätta i din navelpiercing om du exempelvis ska röntgas eller opereras.Tjocklek på staven är 1,6 mmFinns i följande...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

516

516 (DXVI) var ett skottår som började en fredag i den julianska kalendern.

Emma

Emma eller EMMA kan syfta på: