Sidan innehåller annonslänkar

Iconic Link Blush

Beställ Iconic Link Blush på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Iconic Link Blush inom kategorin Watch.

Produktinformation

Iconic Link Blush med sin rosa urtavla drar verkligen blickarna till sig. Den här fantastiska klockan är en del av vår 80-talsinspirerade limiterade kollektion och tar dig omedelbart till en varm sommardag på franska rivieran.

Den är tillverkad i rostfritt stål för en subtil glans. Kort sagt ett stilrent måste med 80-talsvibbar.

Iconic Link Blush är inspirerad av 80-talets strandmode och ett starkt statement idag. Exempelvis trotsar den rosa urtavlan färgminimalismen.

Lägg till armbandet i metall, tillverkat av polerat rostfritt stål, och du har en mycket originell klocka. Bär den idag och få en unik look. .

Se gärna också

Quadro Mini Evergold Champagne

Klockan Quadro Mini är designad som ett smycke, och den har mycket att avslöja. Vår minsta klocka hittills har en kompakt Quadro-urtavla i champagne-färg med en solstrålefinish och två indexmarkeringar för en minimalistisk look. Det tygliknande mesharmbandet liknar ett elegant armband, däremot så är den utbytbar, vilket gör klockan ännu mer mångsidig. Som de flesta av våra klockor är den tillverkad i hållbart 316L rostfritt stål, med högkvalitativ plätering i guld. Så använd den som en klocka men bär den som ett enastående smycke.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Armband

Armband från Drakenberg Sjölin

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Edblad

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Efva Attling

Se alla produkter