Sidan innehåller annonslänkar

Iconic Link Amber

Beställ Iconic Link Amber på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Iconic Link Amber inom kategorin Watch.

Produktinformation

Iconic Link har en ljusbrun urtavla med solstrålefinish. En livlig färg förknippad med värme, energi och djärvhet.

Tillverkad i polerat rostfritt stål med elegant plätering i roséguld. En iögonfallande klocka som ger din look en unik touch. .

Se gärna också

Quadro Mini Melrose Emerald

Klockan Quadro Mini är designad som ett smycke, och den har mycket att avslöja. Vår minsta klocka hittills har en kompakt Quadro-urtavla i smaragd med en solstrålefinish och två indexmarkeringar för en minimalistisk look.Det tygliknande mesharmbandet liknar ett elegant armband, däremot så är den utbytbar, vilket gör klockan ännu mer mångsidig. Som de flesta av våra klockor är den tillverkad i hållbart 316L rostfritt stål, med högkvalitativ plätering i roséguld. Så använd den som en klocka men bär den som ett enastående smycke.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Flik Flak Barnklockor

Flik Flak Barnklockor från Flik Flak

Se alla produkter
Tissot PRX

Tissot PRX från Tissot

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Efva Attling

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Edblad

Se alla produkter