Sidan innehåller annonslänkar

Iconic Chronograph

Jämför produkt Iconic Chronograph online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Iconic Chronograph i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Iconic Chronograph Link kommer få dig att titta ned på handleden oftare, och inte bara för tiden. Vi börjar med designen den klassiska kronografen passar perfekt med den minimalistiska urtavlan i svart med solstrålefinish.

Sen har vi de tre mindre urtavlorna som erbjuder flera tidtagarfunktioner för extra punktlighet. Och som om det inte var imponerande nog, ta en titt på armbandet.

Bandet i högkvalitativt Napa-läder kan ersättas på några sekunder utan verktyg. Så du kan matcha det med andra armband och stilar, utan att förlora den ikoniska stilen. .

Se gärna också

Iconic Link Blush

Iconic Link Blush med sin rosa urtavla drar verkligen blickarna till sig. Den här fantastiska klockan är en del av vår 80-talsinspirerade limiterade kollektion och tar dig omedelbart till en varm sommardag på franska rivieran. Den är tillverkad i rostfritt stål för en subtil glans. Kort sagt: ett stilrent måste med 80-talsvibbar. Iconic Link Blush är inspirerad av 80-talets strandmode och ett starkt statement idag. Exempelvis trotsar den rosa urtavlan färgminimalismen. Lägg till armbandet i metall, tillverkat av polerat rostfritt stål, och du har en mycket originell klocka. Bär den idag och få en unik look.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Rado Coupole

Rado Coupole från Rado

Se alla produkter
Halsband

Halsband från CU Jewellery

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Georg Jensen

Se alla produkter
Certina DS Podium

Certina DS Podium från Certina

Se alla produkter