Daniel Wellington DW Klocka Quadro Studio 22x22mm Silver

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Quadro Studio 22x22mm Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Quadro Studio 22x22mm Silver inom kategorin Watch.

Produktinformation

Quadro Studio har en liten och nätt, vit rektangulär urtavla, med ett elegant matchande pianoband. Den är tillverkad i polerat rostfritt stål och finns med en raffinerad livfull silvertouch.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Emerald 32mm Gold

Iconic Link Emerald är här för att väcka uppmärksamhet, för att skaka om en modevärld som domineras av minimalism och otaliga nyanser av grått. Utan att hålla tillbaka med sin smaragdgröna urtavla, bevisar den här klockan att färg är en intensiv och rik upplevelse som vi inte borde beröva oss själva. Guldlänkarmbandet, tillverkat av rostfritt stål med en fantastisk glans, ramar in den smaragdgröna urtavlan och fulländar den här guldklockan för kvinnor. Summa summarum är det en av våra mest vågade klockor med grön urtavla.Guldklocka för kvinnor med en vacker smaragdgrön urtavla. Med ett guldlänkarmband. Handla klockor med gröna urtavlor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Seiko Presage

Seiko Presage från Seiko

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Georg Jensen

Se alla produkter
Rado True

Rado True från Rado

Se alla produkter
Armband

Armband från CU Jewellery

Se alla produkter