Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Sheffield 29x36.5mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Sheffield 29x36.5mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Sheffield 29x36.5mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Quadro är vår första fyrkantiga klocka. Tillverkad i polerat rostfritt stål och en elegant plätering i roséguld eller livlig silverfinish.

Finns med vit, svart och grön mönstrad urtavla och med klockarmband av pressad mesh eller pressat läder. Lyft din look med en djärv design. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Emerald 32mm Gold

Iconic Link Emerald är här för att väcka uppmärksamhet, för att skaka om en modevärld som domineras av minimalism och otaliga nyanser av grått. Utan att hålla tillbaka med sin smaragdgröna urtavla, bevisar den här klockan att färg är en intensiv och rik upplevelse som vi inte borde beröva oss själva. Guldlänkarmbandet, tillverkat av rostfritt stål med en fantastisk glans, ramar in den smaragdgröna urtavlan och fulländar den här guldklockan för kvinnor. Summa summarum är det en av våra mest vågade klockor med grön urtavla.Guldklocka för kvinnor med en vacker smaragdgrön urtavla. Med ett guldlänkarmband. Handla klockor med gröna urtavlor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Seiko Presage

Seiko Presage från Seiko

Se alla produkter
Fossil Smartwatch

Fossil Smartwatch från Fossil

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från PANDORA

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Edblad

Se alla produkter