Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Rouge 20x26mm Roséguld

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Rouge 20x26mm Roséguld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Rouge 20x26mm Roséguld i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Quadro Rouge har en skimrande rosa urtavla i pärlemor. En vardagsklocka som andas elegans.

Den nya urtavlan är utmärkande och gör varje klocka unik tack vare sin vackra, skimrande naturlighet. Kompletterad med ett rosa läderband i krokodilmönster, tillverkad i rostfritt stål och pläterad med raffinerat roséguld.

En liten, rektangulär klocka med en unik urtavla i pärlemor. Den paras ihop med ett rosa läderband som lyfter varje outfit.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 28mm Silver

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tissot Övriga

Tissot Övriga från Tissot

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Nordic Spectra

Se alla produkter
Rado HyperChrome

Rado HyperChrome från Rado

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Efva Attling

Se alla produkter