Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Melrose Emerald 20x26mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Melrose Emerald 20x26mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Melrose Emerald 20x26mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Quadro är vår första fyrkantiga klocka. Tillverkad i polerat rostfritt stål och en elegant plätering i roséguld eller livlig silverfinish.

Finns med vit, svart och grön mönstrad urtavla och med klockarmband av pressad mesh eller pressat läder. Lyft din look med en djärv design. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Emerald 28mm Gold

Iconic Link Emerald är här för att väcka uppmärksamhet, för att skaka om en modevärld som domineras av minimalism och otaliga nyanser av grått. Utan att hålla tillbaka med sin smaragdgröna urtavla, bevisar den här klockan att färg är en intensiv och rik upplevelse som vi inte borde beröva oss själva. Guldlänkarmbandet, tillverkat av rostfritt stål med en fantastisk glans, ramar in den smaragdgröna urtavlan och fulländar den här guldklockan för kvinnor. Summa summarum är det en av våra mest vågade guldklockor med grön urtavla. Damklocka i guld med grön urtavla. Med ett länkarmband och spännen i guld. Handla guldklockor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Longines Heritage

Longines Heritage från Longines

Se alla produkter
Seiko Classic

Seiko Classic från Seiko

Se alla produkter
Rado Centrix

Rado Centrix från Rado

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Efva Attling

Se alla produkter