Daniel Wellington DW Klocka Quadro Lumine Pressed Piano 20x26mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Quadro Lumine Pressed Piano 20x26mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Quadro Lumine Pressed Piano 20x26mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Quadro Lumine Pressed Piano i vitt är en klocka som kräver ... tid.

Att bli upptäckt och fullt uppskattad. Det finns så mycket att upptäcka i urtavlans unika pärlemormönster, den ovala konstellationen av glittrande kristaller som markerar indexen, eller det nya klockarmbandet Studio.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 36mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från CU Jewellery

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Nordic Spectra

Se alla produkter
Longines Master Collection

Longines Master Collection från Longines

Se alla produkter
Longines Spirit

Longines Spirit från Longines

Se alla produkter