Daniel Wellington DW Klocka Quadro Lumine Pressed Piano 20x26mm Gold

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Quadro Lumine Pressed Piano 20x26mm Gold online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Quadro Lumine Pressed Piano 20x26mm Gold i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Quadro Lumine Pressed Piano i vitt är en klocka som kräver ... tid.

Att bli upptäckt och fullt uppskattad. Det finns så mycket att upptäcka i urtavlans unika pärlemormönster, den ovala konstellationen av glittrande kristaller som markerar indexen, eller det nya klockarmbandet Studio.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 28mm Silver

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
eyewear

eyewear från Daniel Wellington

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Nordic Spectra

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Nordic Spectra

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Efva Attling

Se alla produkter