Daniel Wellington DW Klocka Quadro Lumine Pressed Evergold 20x26mm Gold

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Quadro Lumine Pressed Evergold 20x26mm Gold på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Quadro Lumine Pressed Evergold 20x26mm Gold inom kategorin Watch.

Produktinformation

Quadro Lumine Pressed Mesh är definitivt en fängslande klocka. Den rektangulära urtavlan med skimrande kristallmarkörer i en oval form.

Det tygliknande bandet som kontrast till den skinande vita urtavlan. Tillsammans bildar de en enhetlig och unik klocka, som finns tillgänglig i tre klara färger. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Emerald 32mm Gold

Iconic Link Emerald är här för att väcka uppmärksamhet, för att skaka om en modevärld som domineras av minimalism och otaliga nyanser av grått. Utan att hålla tillbaka med sin smaragdgröna urtavla, bevisar den här klockan att färg är en intensiv och rik upplevelse som vi inte borde beröva oss själva. Guldlänkarmbandet, tillverkat av rostfritt stål med en fantastisk glans, ramar in den smaragdgröna urtavlan och fulländar den här guldklockan för kvinnor. Summa summarum är det en av våra mest vågade klockor med grön urtavla.Guldklocka för kvinnor med en vacker smaragdgrön urtavla. Med ett guldlänkarmband. Handla klockor med gröna urtavlor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Armband

Armband från Skultuna

Se alla produkter
Rado True

Rado True från Rado

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Georg Jensen

Se alla produkter