Daniel Wellington DW Klocka Quadro Lumine 5-Link Melrose 20x26mm Roséguld

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Quadro Lumine 5-Link Melrose 20x26mm Roséguld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Quadro Lumine 5-Link Melrose 20x26mm Roséguld i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Trendsättare – Quadro Lumine 5-Link Melrose är klockan för dig. Smyckesinspirerade klockor är inne, och den här klockan är ett briljant exempel.

Det guldpläterade 5-länksbandet känns och ser ut som ett designerarmband, medan de glittrande kristallerna gör klockan sofistikerad. Urtavlan i pärlemor gör den ännu mer speciell med sitt unika mönster skapat av naturen.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 40mm Silver

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter
necklace

necklace från Daniel Wellington

Se alla produkter
Armband

Armband från Skultuna

Se alla produkter
Rado Coupole

Rado Coupole från Rado

Se alla produkter