Daniel Wellington DW Klocka Petite St Mawes 32mm Gold

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite St Mawes 32mm Gold på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite St Mawes 32mm Gold inom kategorin Watch.

Produktinformation

För att vara en liten guldklocka för kvinnor har Petite Mawes mycket att säga. Den talar om diskret elegans, minimalism och livets små glädjeämnen.

Med sin vita urtavla, inramad av en boett i rostfritt stål med en skimrande guldplätering, är den här klockan dessutom ett mångsidigt tillägg i din klädsel. Det bruna läderbandet passar till både avslappnade och eleganta stilar.

Den passar också din budget, med tanke på att det är en av de mest prisvärda guldklockorna för kvinnor. Klassisk, liten damklocka i guld.

Vit urtavla och brunt läderband. Handla guldklockor för kvinnor online på Daniel Wellington. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 36mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Seiko Prospex

Seiko Prospex från Seiko

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Georg Jensen

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Nordic Spectra

Se alla produkter
Klockor

Klockor från Georg Jensen

Se alla produkter