Daniel Wellington DW Klocka Petite Sheffield 32mm Gold

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Sheffield 32mm Gold på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Sheffield 32mm Gold inom kategorin Watch.

Produktinformation

Petite Sheffield är klockans motsvarighet till den lilla svarta klänningen. Den utstrålar tidlös elegans och sofistikerad stil.

Den här lilla klockan i guld och svart, inramad av en boett i rostfritt stål, lyfter vilken look som helst. Den svarta urtavlan kontrasterar vackert mot guldpläteringen för en glamorös effekt.

Som pricken över iet ger det svarta läderbandet, tillverkat i äkta italienskt läder, den här ikoniska klockan en ännu mer elegant look. Och den passar lika bra till en mer avslappnad stil.Liten damklocka i guld och svart.

Svart läderband och svart urtavla. Handla svarta klockor online på Daniel Wellington. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Emerald 32mm Gold

Iconic Link Emerald är här för att väcka uppmärksamhet, för att skaka om en modevärld som domineras av minimalism och otaliga nyanser av grått. Utan att hålla tillbaka med sin smaragdgröna urtavla, bevisar den här klockan att färg är en intensiv och rik upplevelse som vi inte borde beröva oss själva. Guldlänkarmbandet, tillverkat av rostfritt stål med en fantastisk glans, ramar in den smaragdgröna urtavlan och fulländar den här guldklockan för kvinnor. Summa summarum är det en av våra mest vågade klockor med grön urtavla.Guldklocka för kvinnor med en vacker smaragdgrön urtavla. Med ett guldlänkarmband. Handla klockor med gröna urtavlor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Certina DS Action

Certina DS Action från Certina

Se alla produkter
Tissot T-My Lady

Tissot T-My Lady från Tissot

Se alla produkter
Fossil Smartwatch

Fossil Smartwatch från Fossil

Se alla produkter
Armband

Armband från Thomas Sabo

Se alla produkter