Daniel Wellington DW Klocka Petite Sheffield 28mm Gold

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Sheffield 28mm Gold på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Sheffield 28mm Gold inom kategorin Watch.

Produktinformation

Där vissa kanske bara ser en liten guldklocka för kvinnor, ser vi en storslagen design. Varje del av Petite Sheffield har förfinats till perfektion.

Den vita urtavlan integreras sömlöst i den rostfria, guldpläterade boetten, medan det minimalistiska svarta läderbandet förankrar designen på ett raffinerat sätt. Så det är inte konstigt att en guldklocka som Petite Sheffield har blivit en sådan favorit bland små damklockor.

Bär den med självförtroende som en sann designikon.Liten damklocka i guld. Vit urtavla och svart läderband.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Blush 32mm Silver

Iconic Link Blush med sin rosa urtavla drar verkligen blickarna till sig. Den här fantastiska klockan är en del av vår 80-talsinspirerade limiterade kollektion och tar dig omedelbart till en varm sommardag på franska rivieran. Den är tillverkad i rostfritt stål, och finns tillgänglig med silverplätering för en subtil glans. Kort sagt: ett stilrent måste med 80-talsvibbar. Iconic Link Blush är inspirerad av 80-talets strandmode och ett starkt statement idag. Exempelvis trotsar den rosa urtavlan färgminimalismen. Lägg till armbandet i metall, tillverkat av polerat rostfritt stål, och du har en mycket originell klocka. Bär den idag och få en unik look.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
ring

ring från Daniel Wellington

Se alla produkter
Casio G-Shock Classic

Casio G-Shock Classic från Casio

Se alla produkter
Seiko Prospex

Seiko Prospex från Seiko

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Edblad

Se alla produkter